Friendcodes
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Forums: Hoe maak / reageer ik (op) een topic?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Forums: Hoe maak / reageer ik (op) een topic? Empty Forums: Hoe maak / reageer ik (op) een topic?

Bericht van Samantha 4/3/2015, 20:01

Samantha
Samantha

Rep : 5
Forums: Hoe maak / reageer ik (op) een topic? Beheerder2

Stemming : Supergeweldig! Supergeweldig!

Land : Nederland
Geslacht : Vrouw

Hoe maak ik een topic?

1. Een topic (onderwerp) maak je door op een forum te klikken waar je rechten hebt, bijvoorbeeld het Introductie forum: http://prntscr.com/6coona .
2. Bovenin de pagina zie je een "Nieuw Topic" knop http://prntscr.com/6coprg . Klik hierop om een nieuw topic te starten.
3. Vul onderwerp, gewenste tekst in en druk op de knop "Verzenden". http://prntscr.com/6coquf . Het onderwerp is nu geplaatst. http://prntscr.com/6corufHoe reageer ik op een topic?

1. Op een topic reageren kan door op het topic te klikken in een bepaald forum, bijvoorbeeld het Introductieforum: http://prntscr.com/6cota4 , maar ook vanuit de "Meest Recente Berichten" lijst: http://prntscr.com/6coux4 .
2. Bovenin het topic vindt je een knop "Reageren" http://prntscr.com/6cott6 . Klik hierop om te reageren.
3. Vul onderwerp, gewenste tekst in en druk op de knop "Verzenden". http://prntscr.com/6coquf . Het onderwerp is nu geplaatst. http://prntscr.com/6corufHoe bewerk of verwijder ik een bericht?

- Een topic of reactie bewerken kan door de knop "Bewerk" te kiezen: http://prntscr.com/6cowpt . Je hebt vervolgens de mogelijkheid om het bericht aan te passen en weer op te slaan.
- Een topic of reactie verwijderen kan alleen als er nog geen nieuwere reactie is geplaatst door de knop "X" te kiezen: http://prntscr.com/6cowpt . Indien het niet verwijderd kan worden omdat dit door (een) andere reactie(s) is geblokkeerd, maar verwijdering toch gewenst is, kan een moderator of beheerder het bericht eventueel op verzoek verwijderen.
- Citeren (of multi-quote / multi-citaat), kan door in andermans berichten in eenzelfde topic de "Quote" knop te selecteren: http://prntscr.com/6cowpt . Deze citaten worden dan zichtbaar in het bericht wat je schrijft.

Let op: Niet alle knoppen in dit voorbeeld zijn zichtbaar voor leden!

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum