Friendcodes
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Wat een mooie website heb jij

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Wat een mooie website heb jij Empty Re: Wat een mooie website heb jij

Bericht van Samantha 19/12/2018, 20:49

Samantha
Samantha

Rep : 5
Wat een mooie website heb jij Beheerder2

Stemming : Supergeweldig! Supergeweldig!

Land : Nederland
Geslacht : Vrouw

Hi! Tot ziens! Welkom op friendcodes.nl en dank je voor je compliment. Deze website is al lange tijd verlaten geweest. De historie hierover kun je teruglezen op de website. Ik ben overigens niet 100% Nederlandse, vandaar de rare zinnen. Ik ben Amerikaanse.

Wat leuk dat je nu komt om in contact te komen met nieuwe leden. Als je mensen kent die hier ook lid willen worden, dan zijn zij natuurlijk van harte welkom. De website is beschikbaar voor iedereen die met Nintendo's speelt en van alle leeftijden.

Een friendcode uitwisselen kan via je profielpagina of in chat. Wees wel voorzichtig met wie je de info deelt (ik spreek uit ervaring).

Deze site bestaat bijna 5 jaar nu en heeft een hele geschiedenis achter de rug. Laat je daar niet door afschrikken. Ik vind het leuk dat je je heb aangemeld. Blij

De afgelopen en ook komende tijd ben ik niet veel beschikbaar (geweest) om iets nieuws op deze site te doen, maar ik kan mij voorstellen dat er iets voor de Switch nodig is. Overigens, ik heb mijn Wii-U verkocht, speel soms alleen thuis nog op de zwarte Wii. Ik wacht totdat de nieuwe Switch volgend jaar uitkomt en dan koop ik die. Ik hou heel veel van Mario Kart.

Groetjes! Hallo!

Samantha.

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum