Friendcodes
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Jouw mening telt!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Jouw mening telt! Empty Jouw mening telt!

Bericht van Roxanne 28/5/2015, 19:21

Roxanne
Roxanne

Rep : 5
Jouw mening telt! Forummod

Jouw mening telt! Chatmod

Jouw mening telt! Erelidm4a4eb

Stemming : Verliefd Verliefd

Land : Nederland
Geslacht : Vrouw

Beste Gast,

Wij doen altijd ons uiterste best om Friendcodes voor juillie het best uit de bus te laten komen qua gebruikersgemak en -ervaring. Helaas kunnen we niet altijd de dingen vóór zijn, testen en alle hobbels gladstijken want er zij nogal wat apparaten en browsers op de markt die we echt niet allemaal kunnen testen met Friendcodes. Niet alleen vervelend voor ons, maar vooral voor jou. Dus: loop je ergens tegenaan of heb je dingen die verbeterd kunnen worden of gewoon zin om eens wat positiefs te zeggen over Friendcodes, dan heb je 3 opties:

- De Ideëenbus op dit forum. Heb je een idee voor uitbreiding of verandering? Zet het daar;
- Werkt er iets niet op Friendcodes? Zet het in de Storingen sectie, of;
- Geef ze hier als positieve Feedback terug als je tevreden bent en zeg het vooral luid aan iedereen die je kent en nog geen lid op Friendcodes is voort!


We zullen altijd elk bericht serieus nemen en met volle overtuiging en inzet kijken naar oplossingen in plaats van ze zomaar af te doen en zoals sommige websites dat soort zaken negeren. Heel goede opmerkingen, meldingen en/of feedback belonen wij altijd riant. We beloven, indien mogelijk, niet alleen snelle, maar vooral GOEDE oplossingen waar iedereen tevreden mee is! We doen ons uiterste best voor je en als het nodig is DAG en NACHT!

Als je storingen meldt, stellen wij het op prijs dat je een zo volledig mogelijke omschrijving, eventueel aangevuld met screenshots op de website plaatst in de juiste sectie. We willen graag direct voor je aan de slag, dus hoe beter de omschrijving hoe meer het ons de goede kant op stuurt om het snel en goed op te lossen.

Groetjes,

Roxanne (en Samantha)

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum