Friendcodes
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Gebruikersprofiel Regels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Gebruikersprofiel Regels Empty Gebruikersprofiel Regels

Bericht van Valkyrie za 20 dec - 10:19

Valkyrie
Valkyrie

Rep : 5
Gebruikersprofiel Regels FCNLeigenaar

Land : Nederland

Wijziging gebruikersnaam:
Een lid kan de gebruikersnaam niet zelf wijzigen. Het kan zijn dat bij registratie een bepaalde gebruikersnaam werd geweigerd en je bij registratie een andere naam hebt moeten kiezen dan die je voor ogen had. Wij geven daarom tot 2 weken na registratie de gelegenheid een eenmalig verzoek bij een beheerder via een PB in te dienen om je gebruikersnaam te laten wijzigen. Na die tijd zal het team hierover beslissen, omdat wij niet willen dat overige leden in verwarring worden gebracht over wie wie is. Er zal dus een duidelijke reden moeten zijn om zo'n verzoek in later stadium te kunnen honoreren.


Wijziging e-mail adres:
Bij registratie heeft de gebruiker een e-mail adres opgegeven, zodat het account geactiveerd kon worden. Dit e-mail adres is onderdeel van je gebruikersaccount en wij hebben er voor gekozen de gebruiker het e-mail adres niet aanpasbaar te maken. Wel kan een gebruiker ervoor kiezen in de profiel instellingen het verzenden van e-mail naar dat adres te blokkeren of het e-mail adres onzichtbaar te maken.


Plaatsen van profielberichten:
Ook hier gelden de forum regels! Je kunt wel friendcodes, nincodes, ID's, etc. delen op je persoonlijke pagina (tabblad Informatie -> Commentaren) of wat over jezelf vertellen. Hou het vriendelijk en met respect naar elkaar!


Het gebruik van PB's:
Het gebruik van PB's (Persoonlijke Berichten) is vrijelijk toegestaan, mits de forum regels worden nageleefd. Spamming, flooding en zaken zoals stalking zijn uiteraard NIET toegestaan. Indien hierover klachten binnenkomen zal dit zeker leiden tot maatregelen, zoals verbanning. Het beheer van de PB inbox / outbox / sentbox ligt bij de gebruiker zelf. Er zijn maximaal 50 (laatste) berichten per box zichtbaar.


Friendcodes (PB-)Mailings:
Friendcodes maakt géén gebruik van mailings.

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum