Friendcodes
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

ChatBox Regels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

ChatBox Regels Empty ChatBox Regels

Bericht van Valkyrie za 20 dec - 9:47

Valkyrie
Valkyrie

Rep : 5
ChatBox Regels FCNLeigenaar

Land : Nederland

Algemeen:
Het moge duidelijk zijn dat de Forum Regels óók in de ChatBox gelden. Het gebruik van de Friendcodes ChatBox is een privilege, niet een automatisch verworven recht. Wees dus respectvol naar elkaar en verknal het niet voor jezelf of voor anderen.

De primaire taak van chat moderators en beheerders in de chatbox is het bewaken van het toepassen van de forum regels, het wederzijds respect en gezelligheid.


Censuur:
Bepaalde woorden of delen van woorden zijn gecensureerd. Het (bewust) omzeilen van de censuur heeft consequenties voor je reputatiebalkje.


Spamming & Flooding:

Spammen (het herhaaldelijk schrijven van dezelfde berichten) is automatisch uitgeschakeld. Flooding (herhaaldelijk kopiëren-plakken van (grote) berichten zodat anderen geen kans krijgen) is niet toegestaan. Het (bewust) omzeilen van spamming en flooding heeft consequenties voor je reputatiebalkje.


Gebruik hoofdletters, smilies en (speciale) leestekens:

Het overmatig gebruik van hoofdletters in chat berichten kan gezien worden als schreeuwen en is daarom ongewenst. Het overmatig gebruik van smilies en (speciale) leestekens in chat berichten wordt gezien als je vervelen en dan kun je beter even de chat verlaten om af te koelen. En anders kunnen we daarbij middels een ban bij helpen.


Preventie:
Chat moderators en beheerders behouden zich het recht voor om (preventief) in te grijpen mochten de forum regels worden overtreden of bewust omzeild, of indien bepaalde situaties dreigen te escaleren. De chat moderators en beheerders behouden zich het recht voor leden tijdelijk of permanent uit de chat te verbannen om een eventuele escalatie voor te zijn.


Conflicten:
In geval van onderlinge onenigheid tussen leden in de chat zullen wij niet als scheidsrechter optreden. Bij het escaleren van een conflict in de chat zullen alle betrokkenen tijdelijk of permanent uit de chatbox worden verbannen. Dit zal eventueel ook gevolgen hebben voor je reputatiebalkje.


Klachten:
In de Friendcodes ChatBox zijn regelmatig Chat Moderators of beheerders aanwezig. Deze zullen toezien op het naleven van de forum regels. Indien je een klacht of opmerking over (iemand in) de chat hebt, spreek je als eerste een chat moderator hierop aan via een PB. Het helpt meestal om een screenshot mee te sturen ter verduidelijking en ondersteuning van je klacht of opmerking. Is er geen chat moderator aanwezig, maar wel een beheerder, dan kun je de beheerder vragen. Indien er niemand van de leiding aanwezig is in de chat, stuur dan je bericht naar ons zodat wij hier later op terug kunnen komen. Er zijn chat logs aanwezig die wij kunnen uitlezen.

Verbanning:
Indien je verbannen bent uit de chat kun je via een PB aan een beheerder een verzoek indienen om je weer toegang te geven tot de chatbox. Stuur je verzoek naar één van hen, en niet naar alle beheerders en moderators. Het team zal onderling overleggen of we je verzoek kunnen honoreren of niet en zullen je verzoek daarna beantwoorden. De beantwoording van het verzoek zal als een definitieve keuze door het team op deze website moeten worden beschouwd en hierover is dus geen correspondentie meer mogelijk.

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum