Donaties

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Donaties Empty Donaties

Bericht van Valkyrie op vr 1 jan - 13:29

Valkyrie
Valkyrie

Rep : 5
Donaties FCNLeigenaar

Land : Nederland

Profiel bekijken
Beste leden,

Het is vanaf vandaag mogelijk een bijdrage te leveren aan Friendcodes.nl . Doneren is niet verplicht, maar door een bijdrage te leveren wordt het voortbestaan en de kwaliteit van dit forum (beter) gewaarborgd.


Hoe doneer ik?
Doneren kan door hier te klikken en de instructies te volgen. Rechts onderaan de hoofdpagina is hier ook een 'Bijdrage' link voor. Credits kunnen via de telefoon (SMS) of bank (bijvoorbeeld iDeal) worden aangeschaft.

Via Skrill (iDeal):

Klik op de Skrill betaalmethode, kies het aantal credits en volg de instructies voor de betaling.Via AlloPass (SMS):


- Selecteer 'Nederland'
- SMS 'KEY' (hoofdletters) naar 8877
- Voer de code in die je per SMS ontvangt en druk op OK


Voor betalingen via HiPay, PayPall of credit card, volg de instructies in het 'Bijdrage' scherm.


Wat zijn credits?
Credits zijn een soort punten. Je kunt ze in principe per 100 kopen. Hoe meer je in één keer koopt hoe meer korting je op je betaling krijgt. Met credits kopen wij copyrights voor bepaalde features op het forum af en zorgen ervoor dat reclame wordt verwijderd. Met de aanschaf van credits help je om de totale kosten van beheer en onderhoud op het forum zo laag mogelijk te houden.

Tip: Via Skrill krijg je de meeste credits voor je geld. Voorbeeld Skrill:Hoeveel kosten credits?
Dat hangt er vanaf hoeveel credits je in één keer aanschaft en via welke betaalmethode. Reken op ongeveer Euro 1,50 per 100 credits.


Wie kunnen de credits gebruiken?
Alleen de eigenaar (ik dus) van het forum kan credits beheren. Hoe meer credits de eigenaar in één keer uitgeeft, hoe meer korting deze op de uitgave krijgt. Voorbeelden:


Om de advertenties weg te halen voor alleen leden ( niet ingesteld voor FriendCodes.nl ):Om de advertenties weg te halen voor gasten en leden ( ingesteld voor FriendCodes.nl ):Afkopen van copyrights ( ingesteld voor FriendCodes.nl ):Persoonlijke domeinnaam ( http://www.friendcodes.nl ) (omgerekend omdat dit via een andere provider loopt, jaarlijkse kosten):

1600 credits


Doorstuurservice ( http://www.friendcodes.nl -> http://fcnl.actieforum.com ) (omgerekend omdat dit via een andere provider loopt, jaarlijkse kosten):

400 creditsAlvast bedankt voor je bijdrage!

Valkyrie

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum