Wie is wie?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Wie is wie?

Bericht van Valkyrie op do 25 dec - 21:25

avatar
Valkyrie

Rep : 5


Land : Nederland

Profiel bekijken

De eigenaar van de website. De eigenaar heeft toegang tot en controle over de gehele website.

Naam: Valkyrie
Plaats: Noord-Holland
Talen: Nederlands, Engels
M/V: N/ADe beheerders van de website hebben vrijwel overal toegang toe en rechten. Hun primaire taak is het regelen van alle zaken met betrekking tot het functioneren van de website. Verder houden zij toezicht op de website, chatbox en webshop en doen zij het beheer van (personeels)leden.

Naam: Samantha
Plaats: Noord-Holland / Californië
Talen: Nederlands, Engels
M/V: V

Naam: Roxanne
Plaats: Noord-Holland
Talen: Nederlands
M/V: VDe designer of ontwerper gaat over het grafisch gedeelte van de website. Zij staan in nauw contact met de beheerders of zijn zelf ook beheerder ten behoeve van het uitoefenen van hun functie.

Naam: *** Vacature ***
Plaats: N/A
Talen: N/A
M/V: N/AForum Moderators hebben controle over de geplaatste berichten en de chatbox. Zij kunnen berichten op het forum aanpassen, splitsen, verplaatsen of verwijderen. Zij hebben ook beperkte controle over de gebruikers op het forum en in de chatbox.

Naam: Roxanne
Plaats: Noord-Holland
Talen: Nederlands
M/V: VChat Moderators hebben een speciale functie in de chatbox. Zij zien er op toe dat daar alles naar behoren loopt. Zij hebben ook beperkte controle over de gebruikers in de chatbox.

Naam: Roxanne
Plaats: Noord-Holland
Talen: Nederlands
M/V: VDe Game Reviewer heeft tot taak reviews en beoordelingen van games voor ons te verzorgen. Hij / zij maakt hierbij zijn eigen artikelen of krijgt deze via anderen. Leden kunnen reageren op zijn artikelen. Hij heeft speciale rechten in de 'Reviews' sectie.

Naam: *** Vacature ***
Plaats: N/A
Talen: N/A
M/V: N/ADe Verslaggever heeft tot taak nieuwsartikelen voor ons te verzorgen. Hij / zij maakt hierbij zijn eigen artikelen of krijgt deze via anderen. Leden kunnen reageren op zijn artikelen. Hij heeft speciale rechten in de 'Nieuws' sectie.

Naam: ***  Vacature ***
Plaats: N/A
Talen: N/A
M/V: N/ADe helper heeft geen andere rechten dan andere leden op het forum, maar doet actief mee om het personeel te helpen. Eventueel kan het personeel in een later stadium beslissen een Helper een speciale functie te geven op de website, mocht er een vacature zijn die aansluit op de ambitie, inzet, het kennisniveau en betrouwbaarheid van de Helper.

Naam: *** Vacature ***
Plaats: N/A
Talen: N/A
M/V: N/AEen Erelid heeft geen andere rechten dan andere leden op het forum, maar wel een specifieke status. Deze status is ontstaan door een bijzondere prestatie die Friendcodes heeft geholpen in haar opbouw, bestaan en/of functioneren. Ereleden worden slechts door Valkyrie benoemd in eventueel overleg met overige personeelsleden. De blauwe "Erelid" badge wordt toegekend aan mannelijke ereleden.

Naam: Spider
Plaats: Californië
Talen: Engels, Spaans
M/V: MEen Erelid heeft geen andere rechten dan andere leden op het forum, maar wel een specifieke status. Deze status is ontstaan door een bijzondere prestatie die Friendcodes heeft geholpen in haar opbouw, bestaan en/of functioneren. Ereleden worden slechts door Valkyrie benoemd in eventueel overleg met overige personeelsleden. De roze "Erelid" badge wordt toegekend aan vrouwelijke ereleden.

Naam: Roxanne
Plaats: Noord-Holland
Talen: Nederlands
M/V: VEen "Lid van de Maand" heeft geen andere rechten dan andere leden op het forum, maar wel een specifieke status. Deze status is ontstaan door het winnen van verkiezingen op Friendcodes of door Friendcodes uitgeschreven wedstrijden.©Friendcodes 2014-2016

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum