Friendcodes
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Over Friendcodes.nl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Over Friendcodes.nl Empty Over Friendcodes.nl

Bericht van Valkyrie vr 14 nov - 6:09

Valkyrie
Valkyrie

Rep : 5
Over Friendcodes.nl FCNLeigenaar

Land : Nederland

Welkom bij Friendcodes, Gast!


Wat is Friendcodes?
Friendcodes is een open gemeenschap die vriendschappen en gaming wil bevorderen, ongeacht welk gaming console of platform wordt gebruikt. Op het forum kun je vanalles kwijt over games die jullie spelen of dingen die je in het dagelijks leven meemaakt en reageren op berichten van anderen. Je kunt ook meedoen aan de forumspelletjes of een flashspelletje spelen uit onze collectie. We hebben een intern mailsysteem op de site zodat je privé berichten kunt ontvangen en versturen naar andere leden. Punten spaar je door mee te doen aan wedstrijden die we regelmatig uitschrijven en door lekker actief mee te doen op het forum. Uitgeven van je gespaarde punten kun je in onze webshop. En.. ja, we hebben ook een fantastische chatbox!

Lijkt het je wat? Schrijf je dan snel in en doe mee!


Historie
Voorheen heeft deze gemeenschap eveneens onder de naam friendcodes.nl bestaan. De eigenaar van het voormalige friendcodes.nl heeft er na 8 jaar voor gekozen het domein te verkopen aan de huidige eigenaar, welke aangesproken wordt als Valkyrie.

De eigenaar van het huidige friendcodes.nl hoopt dat jullie begrijpen dat vriendschappen niet oneindig en in beton gegoten hoeven te zijn en zonder positieve communicatie en wederzijds respect niet kunnen bestaan. Daarom verzoek ik jullie vriendelijk om er te allen tijde voor te zorgen dat elk contact, of het nu is in chat, op het forum of in privé berichten, positief verloopt en jullie dit en vooral elkaar respecteren. Zonder onderling respect is er geen plaats in deze gemeenschap. Om de gemeenschap te dienen zijn hieraan dus consequenties verbonden. Respecteer in de eerste plaats jullie (chat)moderators en beheerders op friendcodes.nl. Dit is vereist en wordt afgedwongen indien nodig. Elk besluit wat door hen genomen wordt zal indien nodig door de eigenaar neutraal worden gewogen en afgewezen of ondersteund. De eigenaar is hierbij geen onderbouwing verschuldigd.

Mochten jullie hierover klachten of vragen hebben, stel ze eerst aan onze beheerders of (chat)moderators. In het uiterste geval zal Valkyrie hierover onpartijdig en zonder discriminatie beslissen. Deze beslissing zal als definitief en onomkeerbaar moeten worden beschouwd. Hierover zal ook geen correspondentie meer mogelijk zijn.

De friendcodes.nl website is per 29 december 2014 om 12:50 geopend voor publiek.

De friendcodes gemeenschap wenst jullie veel plezier op deze website!


Valkyrie


P.S.: Inloggen en registreren kan alleen indien de browser is ingesteld om cookies te accepteren. Ook die op mobiele apparaten.

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum